Identifica't

Acrediteu-vos com a usuari per a accedir a la carpeta

Tràmit sense certificat Accés a la visualització de fotografia de multa de trànsit

Visualització de les imatges captades pels sistemes de control de velocitat mitjançant cinemòmetre d'efecte Doppler (radar) i els sistemes de control de pas en vermell dels semàfors.

Tramitació

Qui ho pot demanar?

La persona titular de la denúncia

Cost

Gratuït

Formes de tramitació

 • Telemàtic i oficines electròniques

  A través d'internet, sense certificat digital, al portal d'administració electrònica (cliqueu al botó "Tramitar") i a les oficines electròniques d'autoservei de l'Ajuntament de Mollet del Vallès que es troben a les ubicacions següents:

   • Ajuntament (pl. Major 1)
   • Comissaria de la Policia Municipal (pl. de Miquel Martí i Pol, 1)
   • Centre Cívic L'Era (c. Miguel de Cervantes 19)
   • Biblioteca de Can Mulà - Jordi Solé Tura (Parc de Can Mulà)

   

Més informació

Com es poden visualitzar les fotografies?

Caldrà introduir el número d'expedient, que consta en la modificació tramitada, així com la matrícula i la data de la infracció. Només es podran visualitzar les multes de trànsit que estiguin pendents de pagament.

Què es visualitza?

En cas que les imatges estiguin captades pel sistema de control de velocitat -cinemòmetre d'efecte Doppler (radar)- es visualitza la fotografia de la denúncia. D'altra banda, en cas que estiguin captades pel control de pas en vermell dels semàfors, es visualitza la foto de la denúncia, la seqüència de 10 fotografies recollides pel sistema i, al final en blanc i negre, la foto de la matrícula.